Što redovito vježbanje može učiniti za vas?

Bez obzira zanima li vas joga ili pilates, redovito vježbanje je presudno za održavanje zdravlja u društvu u kojem uredski rad za računalom postaje svakodnevica sve većeg broja ljudi.

Bolje samopouzdanje
Znanstvenici su nedavno otkrili da položaj tijela pri sjedenju utječe na samopouzdanje. Tako su ljudi koji su za računalom sjedili uspravno osjećali više samopouzdanja u usporedbi s onima koji su sjedili spuštenih ramena. Kako vježbanje jača mišiće leđa, tako položaj tijela postaje uspravniji i prirodniji što poboljšava i samopouzdanje.

Antistres djelovanje
Nervoza i loše raspoloženje su djelomično uvjetovani i lošom tjelesnom sposobnošću. Dio umora se može riješiti spavanjem, ali znatno je bolje redovito vježbati. Mnoge nove vježbače iznenadi kada primijete koliko je njihovo loše raspoloženje bilo rezultat tjelesne ukočenosti.

Mlađi izgled
Već nakon mjesec dana vježbanja vidjet će se promjene na načinu na koji se krećete, a lice će vam izgledati svježije i opuštenije.

Redovito vježbanje ima mnoge prednosti, ali potrebno je vježbati redovito i ispravno. Body balance studio ima grupne programe vježbanja joge i pilatesa u koje se možete uključiti prema vašem iskustvu, a dostupan vam je i individualan rad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.