Kundalini yoga radionica

Anita Sarabjet Condic je ponovno s nama i održati će radionicu u Body Balance studiu OTVARANJE I BALANSIRANJE ENERGETSKIH CENTARA(chakri) 3.1.2014 u 19 sati.

Svi ste dobrodošli i možete se prijaviti u studiu ili na broj telefona 098575442 (Tanja)                                                                                                                        Cijena radionice je 50 kn i trajati će sat i 30 minuta.

Fokus radionice

Stimulacija protoka energije kroz sedam glavnih energetskih centara za fizički, emotivni i duhovni balans. Naučiti niz (1-3 min) jogijskih vježbi kako bi kontrolirali osobnu energiju za vrijeme svakodnevnih turbulentnih situacija. Kreirati mir, snagu volje i svijest o potencijalu.

Što je kundalini joga i meditacija?

Kundalini joga je disciplina joge koja kroz niz fizičkih vježbi (krija), disanje (pranajama), zvučnu vibraciju (mantra) i meditaciju potiče iscjeljenje tijela i uma te otvara svijest o duhu.

Princip buđenja kundalini energije

Kundalini joga vježbama stimuliramo budjenje kundalini energije, te se ona diže, putujući uz kralježnicu kroz centralni energetski kanal Sushmunu prema kruni glave. Na tom putu,ona balansira (chakre) energetske centre u tijelu, pročišćava unutarnje organe te naš opušta, inspirira i podsjeća da je život dar.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.