Humanitrana akcija prikupljanja hrane i kozmetičkih potrepština

Dragi moji klijenti i prijatelji,

Bliži nam se vrijeme blagdana i darivanja,vrijeme kada smo svi puni ljubavi,mira i blagostanja. Vrijeme kada se trebamo prisjetiti svega onog što imamo i biti zahvalni na tome i pomoći onima koji možda nemaju toliko puno i potrebna im je naša pomoć da im ove blagdane učinimo malo lijepšima i ugodnijima.Jedna mala gesta kao što je donacija u obliku hrane može za nekoga značiti jako puno u ovim teškim vremenima.Stoga smo i ove godine ponovno pokrenuli akciju za naše sugrađane kojima je naša pomoć potrebna.Uljepšajmo ove blagdane i drugim ljudima,neka i njima ovi blagdani budu sretni i veseli!

Već treću godinu za redom  Body Balance Studio  organizira akciju prikupljanja hrane i kozmetike za prihvatilište za beskućnike „Ruže Sv.Franja“ i Socijalnu samoposlugu Rijeka.

Pridružite nam se u ovoj akciji i svojim malim doprinosom u obliku hrane i sličnog možete pomoći nekome kome je naša pomoć potrebna! Prikupljati ćemo hranu,osnovne kozmetičke proizvode,dječiju hranu i pelene.

Donacije možete donjeti u Body Balance Studio kroz 12 mjesec (do 19.12.2012) a mi ćemo ih prosljediti do prihvatilišta i samoposluge.

Unaprijed vam zahvaljujem

Sretne i vesele blagdane vam želim!

Tanja Babeli Vičević

Body Balance studio

A.Manzoni 4

098/575-442

www.bodybalancerijeka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.