Christmas special: Kundalini yoga&gong kupka

Pridružite nam se 18.12.2015 u Body Balance studiju na pred Božičnoj radionici kundalini yoge i gong kupke.
Prvo će nam naša Anita održati kundalini yoga sat na kojem ćemo balansirati naše misli i emocije i eliminirati sve ono negativno što nam se nakupilo tijekom godine a onda će nas naša Vlatka opustiti uz umirujuće zvuke svojeg gonga i drugih opuštajućih instrumenata.
Kundalini yoga počinje u 18 sati a gong kupka u 19.15.
Moguće je prisustvovati na obje radionice ili samo na jednoj. Oni koji se odluće doći na obje radionice imati će 10 % popusta.
 
Cijena radionice:
Kundalini yoga: 65 kn
Gong Kupka: 65 kn
Kundalini yoga & gong kupka: 120 kn
RADIONICA: KUNDALINI JOGA & MEDITACIJA za ISCJELJIVANJE I ELIMINIRANJE OVISNOSTI

FOKUS RADIONICE:

Balansirane misli i emocije kao i pojačana snaga volje koji ce nam pomoći da reagiramo na pozitivan način u kriznim trenucima. Bilo da se radi o ovisnosti o hrani, cigaretama, alkoholu, internetu, ili ovisnosti o negativnim mislima koje kreiraju nisko samopoštovanje, svi smo iskusili neku vrstu ovisnosti.  Praznici su odlično vrijeme za vraćanje fokusa na nas i naše ciljeve. Kundalini meditacijom i vježbama ćemo stimlirati dijelove moždanog sistema koji su odgovorni za ovisnosti, fobije kao i neurotične misli.  Rezultat- motivirani, snažni, osvježeni mi!

 Meditacija za iscjeljivanje ovisnosti i ostali kundalini materijal će biti dostupan na radionici.

 Dodatne beneficije

o pozitivan pogled na život, inspiracija, motivacija

o povećana fizička snaga i energija

o emotivni balans i unutarnji mir

o pojačana intuicija

o iskustvo duše, sreće i istinskih želja

o podsjetnik na životnu misiju odnosno naše talente i darove

o duboka iscjeljujuća relaksacija

ŠTO JE KUNDALINI JOGA & MEDITACIJA?

Kundalini joga je disciplina joge koja kroz niz fizičkih vježbi (krija), disanje (pranajama), zvučnu vibraciju (mantra) i meditaciju potiče iscjeljenje tijela i uma te otvara svijest o duhu. 

PRINCIP BUDJENJA KUNDALINI ENERGIJE

Kundalini joga vježbama stimuliramo budjenje kundalini energije, te se ona diže, putujući uz kralježnicu kroz centralni energetski kanal Sushmunu prema kruni glave. Na tom putu, ona balansira energetske centre u tijelu, pročišćava unutarnje organe te nas opušta, inspirira i podsjeća da je život dar.

ODJEĆA

Ugodna lagana odjeća od prirodnih materijala je najprikladnija za kundalini jogu.  Kundalini jogiji nose odjeću svijetlih boja kao i tkaninu/kapu/ za pokrivanje krune glave kako bi se novokreirana energija zadržala unutar tijela i usmjerila na centar za intuiciju. 

 AKO NISAM U NAJBOLJOJ FORMI, DA LI JE KUNDALINI JOGA ZA MENE?Apsolutno! Beneficije kundalini joge ne ovise o perfektno izvedenom joga položaju, a iskustva su zaista individualna.  Sve vježbe i meditacije su demonstrirane, a bitno poštivati osobne potrebe tijela. 

Anita Čondić Sarabjeet je 500hr certificirana voditeljica Kundalini Joge & Meditacije

GONG KUPKA

Zvučna kupka je jedinstveno iskustvo, jer zvuk djeluje na svim razinama: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj.

Zvučna kupka je odlična terapija protiv stresa, depresije, umora, negativnih emocija,  i drugih posljedica poremećene ravnoteže u tijelu.

Gong je instrument koji se koristi  u spiritualnim tradicijama Istoka već 5500 godina.

Smatra se svetim instrumentom jer njegov zvuk odgovara primordijalnom zvuku i  isceljujućoj vibraciji OM. Na zvučnoj kupki osjetit ćemo vibracije tradicionalnih fen gonga, tibetanskih zdjela i drugih drevnih instrumenata….

Zvuk svojom vibracijom djeluje blagotvorno na tijelo i um, probija tjelesne i duševne blokade, harmonizira tijelo, umiruje um, oslobađa nas od stresa i strahova, ublažava bolesti, pročišćava auru

Zvuk holističkih instrumenata, glasa i svete namjere, vodi nas u stanje duboke opuštenosti( poznatoj kao theta stanje). Prirodna inteligencija bića nosi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i  pokreće procese samoozdravljenja.

30 minopuštanja u theta stanju jednako je 4h sna

Na kupku je potrebno ponijeti bočicu s vodom i dekicu


Zvučnu kupku izvodi:

Vlatka Fanjkutić Peter Hess® Akademije, certificirani praktičar zvučne masaže

RYT200  Vinyasa yoge (Multi style)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.